Str Amman nr.2B sect.1

Bucuresti

08:00 - 20:00

Luni - Vineri

contact@therapydent.ro

0720 444 033

ACASA > Tratament ortodontic cu aparatele dentare Invisalign

Tratamente Stomatologice

Dinți drepți cu aparatele dentare Invisalign

Ai dinții strâmbi, încălecați, sau înghesuiți și îți dorești să rezolvi această problemă, dar nu te încântă ideea de a purta un aparat dentar metalic pentru un an sau doi? Astfel de dispozitive stomatologice sunt de domeniul trecutului. Acum, îți poți corecta dantura cu aparatele dentare Invisalign

Aparatele dentare Invisalign sunt formate din mai multe seturi de gutiere transparente. Acestea imprimă mișcările dinților pentru a le corecta poziția și sunt schimbate la un interval de 10 zile. Fiecare gutieră conține o nouă informație și imprimă în mod progresiv mișcări dinților. Ele nu conțin brackeți sau arcuri metalice și au la baza montarea unor butoni realizați din material compozit, aproape invizibil.

Planul de tratament este personalizat și durata lui este mult redusă în comparație cu varianta clasică. Adică, obținem dinți drepți și frumos aliniați de aproape două ori mai repede purtând aparatele dentare Invisalign, decât dacă ne-am trata cu un aparat dentar metalic.

Tarife

Program

Luni - Vineri 08:00 - 20:00
Sâmbătă 09:00 - 14:00
Duminică Închis
HAI SĂ VORBIM!

Dorești o programare?

Ne poți contacta folosind metodele de mai jos sau formularul de contact:

Trimite-ne un email

contact@therapydent.ro

Sună-ne

0720 444 033

Adresa

Str Amman nr.2B sect.1 Bucuresti

Follow our social media :
AI O ÎNTREBARE?

Așteptăm mesajul tău!

THERAPY DENT este mai mult decât o clinică stomatologică. THERAPY DENT este spațiul relaxant unde confortul, dedicarea și profesionalismul se întâlnesc pentru ca TU să scapi de frica de stomatolog, de anxietate sau de tensiunea pe care mulți o simt atunci când ajung la medicul dentist.

Contact

Email: contact@therapydent.ro

Telefon: 0720 444 033

Adresa: Str Amman nr.2B sect.1 Bucuresti

COPYRIGHT 2023. THERAPYDENT.