Str Amman nr.2B sect.1

Bucuresti

08:00 - 20:00

Luni - Vineri

contact@therapydent.ro

0720 444 033

ACASĂ> Terapia anxietății

TERAPIA ANXIETĂȚII

Mai mult decât o clinică

THERAPY DENT, prin serviciul de Terapia anxietății, schimbă perspectiva clasică pe care cei mai mulți o au asupra stomatologiei. Nu mai venim la clinica stomatologică cu teama, frică, tensiune!

Vindecă frica de stomatolog, chiar la stomatolog!

Psihoterapeut Vicențiu MAFTEI:

”Serviciul creat de noi constă într-o meditație ghidată de relaxare și este inspirat din tehnicile psihoterapiei cognitiv-comportamentale, care, la rândul ei, le-a preluat din practicile spirituale orientale, cum ar fi: reglarea emoțională, acceptarea, spiritualitatea și formarea de abilități practice. Aceste tehnici de meditație ghidată reprezintă principalele intrumente în tratamentul anxietății la nivel global, psihoterapia cognitiv-comportamentală fiind pe primul loc în privinta eficienței încă din anii ’60. În cazurile de stres și tensiune moderată, rezultatele obținute în cabinet în privința diminuării nivelului de anxietate sunt de peste 70%. La THERAPY DENT, pacientul ajunge cu 20 de minute înainte de programarea la dentist, se așează în fotoliul de masaj, își pune căștile, se detașează de mediul înconjurător și începe să se relaxeze progresiv, concentrându-se pe respirație. Acest serviciu, împreună cu atmosfera caldă din clinică, contribuie la o stare generală de bine.”

Mulți oameni au frică de stomatolog

Teama de stomatolog este atât de des întâlnită încât aproape că s-a normalizat. Sunt rari cei care se duc la dentist fără niciun fel de teamă. Conform unui studiu recent, realizat de către platfoma de cercetare de piață DentaVox pe un eștantion de 18.000 de persoane din întreaga lume, 61% dintre respondenți au spus că suferă de teama de dentist iar 4% au recunoscut că nu au fost niciodată la stomatolog.

Psihoterapeut Vicentiu Maftei:

”Important e să ne confruntăm teama, să nu o evităm, să nu ne găsim justificări de tot felul pentru a fugi. Tot ceea ce e reprimat se va întoarce pe alte căi și, pe termen lung, vom suferi mai mult.”

HAI SĂ VORBIM!

Dorești o programare?

Ne poți contacta folosind metodele de mai jos sau formularul de contact:

Trimite-ne un email

contact@therapydent.ro

Sună-ne

0720 444 033

Adresa

Str Amman nr.2B sect.1 Bucuresti

Follow our social media :
AI O ÎNTREBARE?

Așteptăm mesajul tău!

THERAPY DENT este mai mult decât o clinică stomatologică. THERAPY DENT este spațiul relaxant unde confortul, dedicarea și profesionalismul se întâlnesc pentru ca TU să scapi de frica de stomatolog, de anxietate sau de tensiunea pe care mulți o simt atunci când ajung la medicul dentist.

Contact

Email: contact@therapydent.ro

Telefon: 0720 444 033

Adresa: Str Amman nr.2B sect.1 Bucuresti

COPYRIGHT 2023. THERAPYDENT.