Str Amman nr.2B sect.1

Bucuresti

08:00 - 20:00

Luni - Vineri

contact@therapydent.ro

0720 444 033

ACASA > Tratamente stomatologice

Tratamente Stomatologice

Tratamente stomatologice

Spune sincer, și ție ți-e frică de stomatolog? Oricât de mult te-ai teme, o vizită la șase luni este obligatorie pentru sănătatea danturii tale. Nici tratamentele nu trebuie să te sperie pentru că îți garantăm că nu vei simți durere, așa că hai să discutăm despre fiecare în parte.

Ce este laserul stomatologic?

Laserul stomatologic LiteTouch este un instrument folosit de stomatologi pentru intervenţii de precizie asupra ţesuturilor dentare şi pentru tratamente chirurgicale minim invazive. Are funcții avansate de ablaţie, subablaţie şi efect antibacterian. Laserul stomatologic LiteTouch asigură secţionare precisă, câmp operator aseptic, vindecare rapidă, un nivel scăzut de durere și este folosit pentru:

  • Tratamentul cariilor dentare
  • Chirurgie implantară minim invazivă;
  • Chirurgia minim invazivă a tumorilor benigne ale ţesuturilor moi şi dure;
  • Tratamentul bolii parodontale
  • Stomatologie pediatrică;
  • Estetică dentară (indepartarea fatetelor si coroanelor dentare, remodelare gingivală).
SERVICIILE NOASTRE

Tratamente cu laserul stomatologic

Albirea dentară cu laserul stomatologic

Ne dorim să avem un zâmbet frumos, așa că albirea dentară cu laserul dioda Triplo de la Medency este unul dintre cele mai solicitate tratamente.

Tratamentul cariilor cu laserul stomatologic

Când vine vorba de carii, laserul stomatologic este cel mai bun prieten al pacientului. Cu ajutorul lui, cariile sunt tratate fără durere și fără anestezie. Sună bine, nu?

Chirurgie asistată laser

Laserul stomatologic asigură secţionarea precisă a zonei pe care acționează, o sterilizează și stimulează procesul de regenerare a țesutului.


Tratamentul parodontozei și al gingivitei cu laserul stomatologic

Explicația tratamentului este simplă. Laserul stomatologic distruge bacteriile care cauzează gingivita și parodontoza. Acesta stimulează regenerarea țesuturilor, drept urmare vindecarea gingiilor.

Tratamentul endodontic cu laserul stomatologic

Cu ajutorul laserului stomatologic sunt eliminate bacteriile din canalele radiculare. Vorbim atât despre infecțiile severe intraradiculare, care răspund greu la tratamentele clasice, cât și despre cele simple cărora le reduce durata tratamentului.

Detartraj și decontaminare cu laserul stomatologic

Igienizarea, ce include detartrajul clasic, periajul profesional si air-flowl, este una dintre cele mai simple metode de prevenire atat a bolilor parodontale cat si a cariilor.


SERVICIILE NOASTRE

Tratamente

Dinți ficsi în 24 de ore

O dantură nouă în 24 de ore este o realitate pentru persoanele care și-au pierdut parțial sau total dinții. Ele pot beneficia de sistemul de implant dentar multiplu Fast & Fixed, care le permite să plece acasă cu dinți noi într-o singură zi.

Tratament ortodontic cu aparatele dentare Invisalign

Aveți dinți strâmbi, înghesuiți sau înghesuiți și doriți să îi reparați, dar nu vă place ideea de a purta un aparat dentar metalic timp de un an sau doi?

Ozonoterapie

Ozonoterapia în stomatologie se bazează efectul antibacterian, antiviral și antifungic al ozonului. Ozonul este produs în cabinet de un aparat medical și este administrat cu ajutorul unei anse de sticlă.

Stomatologie pentru copii (pedodonție)

Iubim copiii și ne dorim ca experiența lor în clinica noastră să fie una plăcută. Medicul stomatolog pedodont este specializat în tratarea pacienților mici, care sunt o categorie aparte, datorita particularităților dinților de lapte si a celor definitivi tineri.

Estetică
dentară

Estetica dentară se ocupă cu reabilitarea danturii și este vedeta stomatologiei, serviciile din această zonă fiind cele mai solicitate de pacienți. Această specializare stomatologică oferă posibilitatea obținerii unui zâmbet frumos, alb și unei danturi drepte, chiar și în cazurile în care dinții naturali sunt foarte deteriorați.

SERVICIILE NOASTRE

Tratamente

Fațete dentare Emax

Fațetele dentare sunt menite să schimbe sau să îmbunătățească aspectul zâmbetului. Există pacienți care solicită fațetarea dinților pentru că sunt nemulțumiți de dimensiunea, culoarea sau forma acestora.

Coroane dentare premium

Atunci când dinții au suferit o traumă (rupere, deteriorare excesivă în urma unei carii, ciobire) care necesită restaurare protetică, coroanele dentare sunt singura metodă de a reda atât funcționalitatea cât și estetica danturii.

Smile Design

Atunci când optați pentru aplicarea fațetelor dentare, este important să stabiliți împreună cu medicul stomatolog forma, dimensiunea și culoarea lor. Smile Design vine în ajutorul medicilor și pacienților, oferind o imagine clară a felului în care reabilitarea dentară va arăta.

FAQ

Întrebări comune

Mai jos poți găsi răspunsurile la câteva dintre întrebările comune puse de paciențiȘ

Plata se poate face cash, card sau în rate.

Ne poți suna, trimite un email sau completa formularul de contact urmând să te contactăm noi. Mai multe detalii găsești pe pagina de contact.

Str Amman nr.2B sect.1 Bucuresti

HAI SĂ VORBIM!

Dorești o programare?

Ne poți contacta folosind metodele de mai jos sau formularul de contact:

Trimite-ne un email

contact@therapydent.ro

Sună-ne

0720 444 033

Adresa

Str Amman nr.2B sect.1 Bucuresti

Follow our social media :
AI O ÎNTREBARE?

Așteptăm mesajul tău!

THERAPY DENT este mai mult decât o clinică stomatologică. THERAPY DENT este spațiul relaxant unde confortul, dedicarea și profesionalismul se întâlnesc pentru ca TU să scapi de frica de stomatolog, de anxietate sau de tensiunea pe care mulți o simt atunci când ajung la medicul dentist.

Contact

Email: contact@therapydent.ro

Telefon: 0720 444 033

Adresa: Str Amman nr.2B sect.1 Bucuresti

COPYRIGHT 2023. THERAPYDENT.