Str Amman nr.2B sect.1

Bucuresti

08:00 - 20:00

Luni - Vineri

contact@therapydent.ro

0720 444 033

ACASA > Dinți ficsi în 24 de ore

Tratamente Stomatologice

Dinți ficsi în 24 de ore

O dantură nouă în 24 de ore este o realitate pentru persoanele care și-au pierdut parțial sau total dinții. Ele pot beneficia de sistemul de implant dentar multiplu Fast & Fixed, care le permite să plece acasă cu dinți noi într-o singură zi.

Intervenția constă în inserarea unor implanturi speciale (6 în maxilar și 4 în mandibulă) pe care  vor fi ancorate două lucrări de dinți ficsi, provizorii. Sistemul Fast & Fixed, cunoscut sub denumirea “Dinți ficsi în 24 de ore” permite construirea unei lucrări provizorii conectată la implanturi, chiar in ziua interventiei.

Această lucrare, va ajuta pacientul să aibă o viață normală (să mănânce, să vorbească, să zâmbească) în perioada de osteointegrare, care durează între 4 și 6 luni.  În acest timp, organismul depune os pe suprafețele implanturilor și asigură astfel stabilitatea lor pe termen lung. După ce trece perioada de osteointegrare, dinții provizorii sunt înlocuiți cu lucrarea definitivă.

Program

Luni - Vineri 08:00 - 20:00
Sâmbătă 09:00 - 14:00
Duminică Închis
HAI SĂ VORBIM!

Dorești o programare?

Ne poți contacta folosind metodele de mai jos sau formularul de contact:

Trimite-ne un email

contact@therapydent.ro

Sună-ne

0720 444 033

Adresa

Str Amman nr.2B sect.1 Bucuresti

Follow our social media :
AI O ÎNTREBARE?

Așteptăm mesajul tău!

THERAPY DENT este mai mult decât o clinică stomatologică. THERAPY DENT este spațiul relaxant unde confortul, dedicarea și profesionalismul se întâlnesc pentru ca TU să scapi de frica de stomatolog, de anxietate sau de tensiunea pe care mulți o simt atunci când ajung la medicul dentist.

Contact

Email: contact@therapydent.ro

Telefon: 0720 444 033

Adresa: Str Amman nr.2B sect.1 Bucuresti

COPYRIGHT 2023. THERAPYDENT.