Str Amman nr.2B sect.1

Bucuresti

08:00 - 20:00

Luni - Vineri

contact@therapydent.ro

0720 444 033

ACASA > DESPRE NOI

Fără Durere,
Fără Frică De Dentist

Mai mult decât o clinică

THERAPY DENT este un loc aparte, o altfel de clinică stomatologică. Ne-am dorit să ieșim din tiparul clasic, impersonal al clinicilor de stomatologie. Din acest motiv principalul nostru gând a fost să creăm un spatiu relaxant  în care cei care vin la stomatolog să nu mai vină cu teamă, tensionați sau îngrijorați.

Ne-am propus să aducem relaxarea în stomatologie. Am reușit, prin: design-ul clinicii stomatologice, serviciile premium, aparatura de ultimă generație (laser), echipa de medici experimentată și empatică.

Stomatologia modernă servește nevoilor moderne

În plus, avem un psiholog clinician, psihoterapeut, cu 20 de ani de experiență care a conceput o  meditație ghidată pentru cei care se simt tensionați sau au o anxietate accentuată atunci când se aseaza pe scaunul stomatologic.

Observam cu bucurie, din feedback-ul onest al pacientilor nostri, ca am reusit intr-adevar sa aducem relaxarea in stomatologie.

Echipa

Suntem aici Pentru tine

Dr. Cosmina Maftei

Dr. Georgiana Dragomir (Văleanu)

Dr. Radu Calancea

Dr. Cristina Prioteasa

Cum te putem ajuta?

Servicii

Albirea dentară cu laserul stomatologic

Ne dorim să avem un zâmbet frumos, așa că albirea dentară cu laserul dioda Triplo de la Medency este unul dintre cele mai solicitate tratamente.

Tratamentul cariilor cu laserul stomatologic

Când vine vorba de carii, laserul stomatologic este cel mai bun prieten al pacientului. Cu ajutorul lui, cariile sunt tratate fără durere și fără anestezie. Sună bine, nu?

Chirurgie asistată laser

Laserul stomatologic asigură secţionarea precisă a zonei pe care acționează, o sterilizează și stimulează procesul de regenerare a țesutului.

HAI SĂ VORBIM!

Dorești o programare?

Ne poți contacta folosind metodele de mai jos sau formularul de contact:

Trimite-ne un email

contact@therapydent.ro

Sună-ne

0720 444 033

Adresa

Str Amman nr.2B sect.1 Bucuresti

Follow our social media :
AI O ÎNTREBARE?

Așteptăm mesajul tău!

THERAPY DENT este mai mult decât o clinică stomatologică. THERAPY DENT este spațiul relaxant unde confortul, dedicarea și profesionalismul se întâlnesc pentru ca TU să scapi de frica de stomatolog, de anxietate sau de tensiunea pe care mulți o simt atunci când ajung la medicul dentist.

Contact

Email: contact@therapydent.ro

Telefon: 0720 444 033

Adresa: Str Amman nr.2B sect.1 Bucuresti

COPYRIGHT 2023. THERAPYDENT.