Str Amman nr.2B sect.1

Bucuresti

08:00 - 20:00

Luni - Vineri

contact@therapydent.ro

0720 444 033

ACASĂ> Psiholog Clinician, Psihoterapeut Vicențiu Maftei

CUNOAȘTE ECHIPA

Psiholog Clinician, Psihoterapeut Vicențiu Maftei

“Am devenit psiholog din nevoia de a mă înțelege, simțeam că sunt prea multe neasezate în mine. Stări de tot felul, contradicțîi, dificultăți în relațiile interpersonale. Am simțit nevoia de o minimă coerență, să pricep cum s-au format, de unde mi se trag, care sunt zonele mele sensibile. Astăzi, îi datorez multe psihologiei, am devenit un tată, un soț, un om mai bun chiar decât mi-am imaginat.”

Vicențiu este Psiholog clinicean, Psihoterapeut, Profiler. Are o experiență de peste 20 de ani, cu rezultate remarcabile în domeniu.

Când nu își dedică timpul oamenilor, Vicențiu caută să își cumpere timpul lui – așa cum îi place să spună. ”Caut cu intensitate să mă țin de un program bun pentru mine: sport în ficare zi, apoi lectură și un pic de scris, cu o muzică bună în fundal. Acesta e timp pentru mine și e una dintre cele mai bune perioade ale zilei, în care mă conectez cu mine, mă liniștesc.” Serile și le petrece în familie.

Cea mai mare provocare a sa ca psiholog este…

”Există fantasma aceasta, dacă vii la psiholog el îți rezolvă multe din probleme. Când, de fapt, lucrul îl facem împreună, în echipă. Da, psihologul are o pregătire, o experiență de viață sau de cabinet, dar conținuturile interioare ale clientului (cognitive și emoționale) sunt foarte personale, el le-a interpretat și le-a simțit într-un anume fel. Psihologul trebuie să încerce să ajungă împreună cu clientul la rădăcina asocierilor, la ce semnifică pentru el acele conținuturi. Marea provocare pentru mine e să merg cu clientul pe o analiză mai profundă, pe lanțul asocierilor sale, dar de multe ori clientul se apăra, fuge, evită. Și trebuie să-i respect timpul, să revenim, să mai încercăm. Cu cei care au o mare dificultate de a se autoanaliza lucrurile merg ceva mai greu. Câteodată aici simt că e o provocare pentru mine.”

HAI SĂ VORBIM!

Dorești o programare?

Ne poți contacta folosind metodele de mai jos sau formularul de contact:

Trimite-ne un email

contact@therapydent.ro

Sună-ne

0720 444 033

Adresa

Str Amman nr.2B sect.1 Bucuresti

Follow our social media :
AI O ÎNTREBARE?

Așteptăm mesajul tău!

THERAPY DENT este mai mult decât o clinică stomatologică. THERAPY DENT este spațiul relaxant unde confortul, dedicarea și profesionalismul se întâlnesc pentru ca TU să scapi de frica de stomatolog, de anxietate sau de tensiunea pe care mulți o simt atunci când ajung la medicul dentist.

Contact

Email: contact@therapydent.ro

Telefon: 0720 444 033

Adresa: Str Amman nr.2B sect.1 Bucuresti

COPYRIGHT 2023. THERAPYDENT.