Str Amman nr.2B sect.1

Bucuresti

08:00 - 20:00

Luni - Vineri

contact@therapydent.ro

0720 444 033

ACASA > Fațete dentare Emax

Tratamente Stomatologice

Fațete dentare Emax

Fațetele dentare sunt menite să schimbe sau să îmbunătățească aspectul zâmbetului. Există pacienți care solicită fațetarea dinților pentru că sunt nemulțumiți de dimensiunea, culoarea sau forma acestora. Alții își doresc să obțină acel Hollywood Smile pe care îl văd în reclame și filme. În timp ce pentru unii, fațetele reprezintă singura metodă de reabilitare a unei danturii foarte degradate. Oricare ar fi motivul, calitatea fațetelor contează.

Fațetele dentare Emax sunt atât estetice, cât și rezistente la uzură.

Un alt avantaj este că îmbunătățesc culoarea dinților, indiferent de cât de închisă este nuanța danturii naturale, fara a-si modifica culoarea in timp.

Fațetele dentare Emax sunt pelicule subțiri de ceramică, menite să ofere un aspect 100% natural, care sunt cimentate pe suprafața frontală a dinților. Un mare avantaj este că aplicarea lor necesită o șlefuire minim- invaziva,  un aspect foarte important în protejarea structurii dentare.

Program

Luni - Vineri 08:00 - 20:00
Sâmbătă 09:00 - 14:00
Duminică Închis
HAI SĂ VORBIM!

Dorești o programare?

Ne poți contacta folosind metodele de mai jos sau formularul de contact:

Trimite-ne un email

contact@therapydent.ro

Sună-ne

0720 444 033

Adresa

Str Amman nr.2B sect.1 Bucuresti

Follow our social media :
AI O ÎNTREBARE?

Așteptăm mesajul tău!

THERAPY DENT este mai mult decât o clinică stomatologică. THERAPY DENT este spațiul relaxant unde confortul, dedicarea și profesionalismul se întâlnesc pentru ca TU să scapi de frica de stomatolog, de anxietate sau de tensiunea pe care mulți o simt atunci când ajung la medicul dentist.

Contact

Email: contact@therapydent.ro

Telefon: 0720 444 033

Adresa: Str Amman nr.2B sect.1 Bucuresti

COPYRIGHT 2023. THERAPYDENT.