Str Amman nr.2B sect.1

Bucuresti

08:00 - 20:00

Luni - Vineri

contact@therapydent.ro

0720 444 033

ACASA > Tratamentul cariilor cu laserul stomatologic

Tratamente Stomatologice

Tratamentul cariilor cu laserul stomatologic

Când vine vorba de carii, laserul stomatologic este cel mai bun prieten al pacientului. Cu ajutorul lui, cariile sunt tratate fără durere și fără anestezie. Sună bine, nu? Parcă te face să uiți de vibrațiile și de zgomotul frezei stomatologice.

 

Laserul stomatologic acționează printr-un fascicul coerent de lumină și permite tratarea cariilor dentare prin vaporizarea precisă şi selectivă a ţesutului afectat, fără carbonizare sau fisuri la nivelul ţesutului sănătos. Efectul antibacterian al laserului stomatologic previne apariţia cariilor secundare sub obturaţie şi eventualele complicaţii pulpare, prin dezinfectarea dentinei contaminate.

 

Tratamentul cariilor cu laserul stomatologic este cea mai prietenoasă procedură atunci când pacienții sunt copii sau sunt adulți anxioși, fiind recomandată și femeilor însărcinate sau care alăptează.

Program

Luni - Vineri 08:00 - 20:00
Sâmbătă 09:00 - 14:00
Duminică Închis
HAI SĂ VORBIM!

Dorești o programare?

Ne poți contacta folosind metodele de mai jos sau formularul de contact:

Trimite-ne un email

contact@therapydent.ro

Sună-ne

0720 444 033

Adresa

Str Amman nr.2B sect.1 Bucuresti

Follow our social media :
AI O ÎNTREBARE?

Așteptăm mesajul tău!

THERAPY DENT este mai mult decât o clinică stomatologică. THERAPY DENT este spațiul relaxant unde confortul, dedicarea și profesionalismul se întâlnesc pentru ca TU să scapi de frica de stomatolog, de anxietate sau de tensiunea pe care mulți o simt atunci când ajung la medicul dentist.

Contact

Email: contact@therapydent.ro

Telefon: 0720 444 033

Adresa: Str Amman nr.2B sect.1 Bucuresti

COPYRIGHT 2023. THERAPYDENT.