Str Amman nr.2B sect.1

Bucuresti

08:00 - 20:00

Luni - Vineri

contact@therapydent.ro

0720 444 033

ACASĂ> Dr. Georgiana Dragomir (Văleanu)

CUNOAȘTE ECHIPA

Dr. Georgiana Dragomir (Văleanu)

”Am oscilat mult între medicina generală și stomatologie, însă privind restrospectiv, sunt mândră de alegerea făcută. Medicul stomatolog la care mergeam la vremea aceea, pentru a-mi realiza diverse tratamente dentare necesare, m-a inspirat și convins să renunț la Facultatea de Medicină, și să dau admitere la Stomatologie. Astăzi, nu regret deloc alegerea făcută.”

Georgiana a absolvit Facultatea de Medicină Dentară din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” în 2018. În prezent este Medic Stomatolog – Specialist Parodontologie și urmeză un al doilea Rezidențiat – Stomatologie Generală. Din dorința de a fi mereu la curent cu tot ceea ce este nou în stomatologie, Georgiana a participat la o serie de conferințe, congrese și a urmat multe cursuri: Curs Fundamental prosthodontics- Learning by doing (iunie 2023 – septembrie 2023), Curs Protetica pe implanturi -Learning by doing (martie 2023 – mai 2023), Curs Modular de Preparații Dentare – Learning by doing (mai 2022 – iunie 2022), Curs Modular Restaurări Directe – Learning by doing (februarie 2022 – martie 2022), Curs Practic de Parodontologie – Science Studies (iulie 2021), Bucharest dentistry summit 2019 Dental Leaders, One day composite cu Dr. Dan Lazăr Bucuresti (sepembrie 2018).

Cea mai mare provocare a medicului stomatolog este…

”Să câștigi încrederea fiecărui pacient care îți intră în cabinet. De ce spun asta? Pentru că majoritatea pacienților vin cu un ”bagaj” de frici acumulate de-a lungul anilor.”

HAI SĂ VORBIM!

Dorești o programare?

Ne poți contacta folosind metodele de mai jos sau formularul de contact:

Trimite-ne un email

contact@therapydent.ro

Sună-ne

0720 444 033

Adresa

Str Amman nr.2B sect.1 Bucuresti

Follow our social media :
AI O ÎNTREBARE?

Așteptăm mesajul tău!

THERAPY DENT este mai mult decât o clinică stomatologică. THERAPY DENT este spațiul relaxant unde confortul, dedicarea și profesionalismul se întâlnesc pentru ca TU să scapi de frica de stomatolog, de anxietate sau de tensiunea pe care mulți o simt atunci când ajung la medicul dentist.

Contact

Email: contact@therapydent.ro

Telefon: 0720 444 033

Adresa: Str Amman nr.2B sect.1 Bucuresti

COPYRIGHT 2023. THERAPYDENT.