Str Amman nr.2B sect.1

Bucuresti

08:00 - 20:00

Luni - Vineri

contact@therapydent.ro

0720 444 033

ACASĂ> Dr. Cosmina Maftei

CUNOAȘTE ECHIPA

Dr. Cosmina Maftei

”Încă de mică mi-a plăcut să ajut. Medicina era întoteauna răpunsul când cineva mă întreba ce doream să devin, însă, îmi plăcea cam în aceeași măsură să desenez, să combin culorile, cam tot ce ține de artă. Așa că am încercat să îmbin medicina cu estetica și am decis să recreez zâmbete.”

Cosmina a absolvit Facultatea de Medicină Dentară ”Carol Davila” București  – promoția 2010. Ulterior a urmat multe cursuri prin care a devenit un medic competent. Întrucât Estetica Dentară este ramura stomatologiei care a atras-o dintotdeauna, Cosmina a participat și continuă să ia parte la numeroase Congrese de Estetică Dentară. În ultima perioadă s-a axat pe partea de Laser Dentar, având certificat “Lite Touch Er: Yag laser application in daily dentistry.”

 

 

Cea mai mare provocare a medicului stomatolog este…

”Să mă pot adapta nevoilor fiecărui pacient, să păstrez un nivel înalt de competență și să rezist stresului pe termen lung. La începutul carierei îmi era greu să fac toate acestea, dar, în timp, prin felul meu de a fi, sociabilă și cu zâmbetul pe buze, am reușit să le insuflu încredere pacienților mei.”

Pacientul-surpriză

”Eram într-una din zile la cabinet și, în timp ce discutam cu unul dintre pacienții mei, intră un domn însoțit de un cățel… cerându-mi o programare pentru o igienizare. L-am invitat să ia loc, să aștepte până termin cu pacientul cu care eram. Ulterior l-am invitat în cabinet, spunându-i că își poate lăsa câinele în sala de așteptare, întrucât va fi în grija colegei de la recepție. Răspunsul domnului a fost sincer și foarte încrezator: ”Pot aștepta eu aici, că el este pacientul”. Nu era o glumă, domnul chiar credea că la stomatolog își pot face și cățeii o igienizare.”

HAI SĂ VORBIM!

Ai vreo întrebare?

Suntem la dispoziția ta!

Trimite-ne un email

contact@therapydent.ro

Sună-ne

0720 444 033

Adresa

Str. Amman 2B

Follow our social media :
AI O ÎNTREBARE?

Așteptăm mesajul tău!

HAI SĂ VORBIM!

Dorești o programare?

Ne poți contacta folosind metodele de mai jos sau formularul de contact:

Trimite-ne un email

contact@therapydent.ro

Sună-ne

0720 444 033

Adresa

Str Amman nr.2B sect.1 Bucuresti

Follow our social media :
AI O ÎNTREBARE?

Așteptăm mesajul tău!

THERAPY DENT este mai mult decât o clinică stomatologică. THERAPY DENT este spațiul relaxant unde confortul, dedicarea și profesionalismul se întâlnesc pentru ca TU să scapi de frica de stomatolog, de anxietate sau de tensiunea pe care mulți o simt atunci când ajung la medicul dentist.

Contact

Email: contact@therapydent.ro

Telefon: 0720 444 033

Adresa: Str Amman nr.2B sect.1 Bucuresti

COPYRIGHT 2023. THERAPYDENT.