Str Amman nr.2B sect.1

Bucuresti

08:00 - 20:00

Luni - Vineri

contact@therapydent.ro

0720 444 033

ACASĂ> Dr. Cristina Prioteasa

CUNOAȘTE ECHIPA

Dr. Cristina Prioteasa

”Am știut că o să devin medic stomatolog încă din primii ani de liceu, când mi-am dat seama de ceea ce îmi place cel mai mult: să ajut oamenii. Am fost mereu lăudată pentru zambetul meu și mi-am dorit să ofer asta și celor din jurul meu. Mama mea a fost ghidul și cel mai mare susținător al meu în această călătorie. Nu mă văd făcând altceva și dacă aș lua-o de la capăt tot asta aș alege.”

Cristina a absolvit Facultate de Medicină și Stomatologie “Carol Davila”, promoția 2018, Stomatologie Generală. În timp a dezvoltat o pasiune pe ramura Endodonție (tratamente de canal) și s-a specializat ulterior, mergând la cursuri și congrese. 

 

Cea mai mare provocare a medicului stomatolog este…

”Pacientul. Stomatologia a deviat în ultimii ani de la medicină la estetică și noi, ca medici, a trebuit să devenim și artiști. De asemenea, o traumă la nivelul dinților implică și o traumă emoțională, ca atare rolul nostru este și unul de terapeut, în această meserie empatia fiind foarte importantă.”

HAI SĂ VORBIM!

Dorești o programare?

Ne poți contacta folosind metodele de mai jos sau formularul de contact:

Trimite-ne un email

contact@therapydent.ro

Sună-ne

0720 444 033

Adresa

Str Amman nr.2B sect.1 Bucuresti

Follow our social media :
AI O ÎNTREBARE?

Așteptăm mesajul tău!

THERAPY DENT este mai mult decât o clinică stomatologică. THERAPY DENT este spațiul relaxant unde confortul, dedicarea și profesionalismul se întâlnesc pentru ca TU să scapi de frica de stomatolog, de anxietate sau de tensiunea pe care mulți o simt atunci când ajung la medicul dentist.

Contact

Email: contact@therapydent.ro

Telefon: 0720 444 033

Adresa: Str Amman nr.2B sect.1 Bucuresti

COPYRIGHT 2023. THERAPYDENT.